0

Ohrcycling

Velofollies 2017 heeft een primeur! Het Belgische Ohrcycling ambieert de volgende jaren een belangrijke speler te worden van “premium” carbon en aluminium fietswielen. Ohrcycling investeerde flink in de ontwikkeling van eigen naven voorzien van unieke technologische eigenschappen. Vanaf de start zal er een ruim aanbod beschikbaar zijn dat bij voorkeur verkocht zal worden via een exclusief dealernetwerk. Ohrcycling ontwikkelde een impacttesttoestel zodat elke wielset “UCI approved” is.

Een hart voor atleten.
Om de prijzen laag te houden worden fietsen vaak verkocht met minderwaardige wielen. Een goede wielset is de beste “upgrade” om je fiets beter, sneller en lichter te maken. Een kwalitatieve wielset kan je echter enkel herkennen aan zijn technische eigenschappen. Vanuit dit oogpunt ontwikkelde Ohrcycling eigen naven voor velgremmen, schijfremmen en pistewerk. Ze ogen niet enkel prachtig, maar bezitten ook technologieën om de rolweerstand te verlagen, de respons te versnellen en de duurzaamheid te verhogen.

Fabriekstoonzaal en productiefaciliteit
Na bestelling door een “Authorized Ohrcycling dealer” wordt elke naaf onder laboratoriumcondities te Kalmthout gemonteerd. De logo’s worden aangebracht met een speciaal ontwikkelde laser, die het zelfs mogelijk maakt om elke wielset te personaliseren. Het uitlijnen gebeurt uiterst zorgvuldig waarna de wielsets uiterst zorgvuldig verpakt worden om ze klaar te maken voor levering of verzending. Aan de Brasschaatsteenweg in Kalmthout bevindt zich naast de montagewerkplaats ook een fabriekstoonzaal van 280m2 die toegankelijk is voor verkoopsagenten, verdelers, clubs en individuele atleten. Zelfs de kleinste onderdeeltjes zijn steeds in voorraad wat een snelle service garandeert.

Ohrcycling levert maatwerk aangepast aan uw doelstelling
Een wielset voor een zondagse recreatieve rit is absoluut niet vergelijkbaar met een wielset voor een topatleet die een specifiek doel voor ogen heeft. Ohrcycling wielsets worden geleverd als één systeem, maar de gebruikte componenten zoals nippels, spaken en lagers worden aangepast aan de behoefte van de klant. Ohrcycling biedt maar liefst 42 verschillende wielsets aan voor de weg, cyclocross, offroad en singlespeed, telkens in 3 verschillende uitrustingsniveaus. Daarnaast is voor zowel clubs, individuele atleten en dealers gepersonaliseerd maatwerk mogelijk.

Doorgedreven dealerondersteuning
Ohrcycling kiest voor een exclusief dealernetwerk waarbij een doorgedreven ondersteuning een evidentie is. Ohrcycling beschikt over een permanente toonzaal waar alle modellen te bezichtigen zijn, mobiele beursstand en een tent voor ondersteuning op wedstijden of evenementen. Een prachtige display, diverse productfolders en een technisch/commerciële dealeropleiding onderstrepen de professionele aanpak van Ohrcycling.

Contactgegevens
Ohrcycling Premium carbon & aluminium wielsets
Brasschaatsteenweg 272 Unit 1, 2920 Kalmthout
E-mail: info@ohrcycling.com
Website: www.ohrcycling.com